Samarbeid om Podcasting med Bergens Tidende

Bergens Tidende har i den siste tiden har blitt opptatt av å utvide kritikksjangeren og lete etter nye måter å utvikle kritikken på i flere medier. De har blitt interessert i lyttekursene mine og vi har nylig gjennomført vårt første prosjekt sammen, et lytteforedrag som blir lagt ut som podcast gjennom Bergens Tidende om få uker. Sammen med kulturredaktør Hilde Sandvik, diskuterte vi ulike innspillinger av Griegs klaverkonsert for å komme inn i «dyplyttingsmodus»: Finn frem ørepluggene, sett deg godt til rette og bli med på «slow-listening»:

6. juni i Festspillene i Bergen blir konserten fremført av Bergen Filharmoniske Orkester og jeg skal anmelde denne konserten for Bergens Tidende.  Jeg ønsker andre lyttere velkommen til å si sin mening om konserten og  diskutere denne anmeldelsen her i kommentarfeltet. Kanskje vi får til en spennende diskusjon omkring lytting?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s